Фролова, Наталія ЕпінетівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-072024-11-072022Фролова, Н. Е. Розуміння харчової цінності в аюрведичних положеннях / Н. Е. Фролова, Н. М. Ющенко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В. Ф. Доценка, 17–18 травня 2022 р. – С. 90–92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45483ukaюрведапоживна цінністьрасавіпаквір’яayurvedanutritional valuerasavipakviryaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозуміння харчової цінності в аюрведичних положенняхThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782https://orcid.org/0000-0001-9661-1540