Пешук, Людмила ВасильевнаДыдюк, Елена ЮрьевнаШтык, И. И.2014-03-212014-03-212013Пешук, Л. В. Дичь - альтернативное сырье для диетических продуктов / Л. В. Пешук, Е. Ю. Дыдюк, И. И. Штик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Програма та матеріали другої науково-технічної конференції, 21-22 березня 2013. – К.: НУХТ, 2013. – С. 51-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13328В даній статті наведено дані про альтернативне використання м’яса диких тварин при виготовленні м’ясних дієтичних продуктів. This paper shows the use of alternative meat of wild animals in the manufacture of dietary meat products.otherоленьдикий кабансырьедичьпродукты здорового питаниялосьdeerwild boarrawhealthy foodelkкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДичь - альтернативное сырье для диетических продуктовOther