Поліщук, Олег ЮрійовичБоярська, Марія ВасилівнаБаглай, Ольга МиколаївнаНосенко, Володимир ЄрофійовичІванова, Катерина ВікторівнаГуцало, Інна ВолодимирівнаМедвідь, Наталія Вікторівна2014-09-292014-09-292014Сучасні фізичні методи у технологічних процесах вирощування та використання грибів / Олег Поліщук, Ольга Баглай, Катерина Іванова та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 608-609.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16975У зв'язку з необхідністю розширення виробництва продуктів харчування розведення грибів у промислових умовах є найбільш вигідним. У наш час необхідно працювати над розширенням асортименту порід грибів, які можливо розводити в умови промисловий розробки. Due to the need to expand food production cultivation of fungi in industrial conditions are most favorable. Nowadays, it is necessary to work on expanding the range of species of fungi that may breed in terms of industrial development.uk-UKвирощування грибівгрибирозширення асортиментуgrowing mushroomsmushroomsdiversificationкафедра фізикиСучасні фізичні методи у технологічних процесах вирощування та використання грибівOther