Кущ, Руслана ВікторівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаКотляр, Євген Олександрович2019-04-242019-04-242018Кущ, Р. В. Використання олійних культур у м'ясопродуктах для людей хворих на цукровий діабет / Р. В. Кущ, О. А. Топчій, Є. О. Котляр // 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”, 23-24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. - С. 346.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29118Тези містять результати вивчення доцільності використання борошна кунжуту, льону та насіння соняшника у рецептурі м’ясопродуктів для людей, хворих на цукровий діабет. The thesis contains the results of the study of the feasibility of using sesame flour, flaxseed and sunflower seeds in the formulation of meat products for people with diabetes mellitus.uk-UKцукровий діабетм’ясопродуктикунжутльоннасіння соняшникуdiabetesmeat productssesamelinensunflower seedsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання олійних культур у м'ясопродуктах для людей хворих на цукровий діабетThesis