Інтелектуальне керування електрозабезпеченням об’єкта з ФЕС та накопичувачем енергії - Балюта, Сергій Миколайович; Копилова, Людмила Олександрівна; Куєвда, Юлія Валеріївна; Романюк, Володимир Тарасович; Кондрашевський, Максим Сергійович (My University, 2023)
В роботі описується розроблена система керування, що забезпечує багатокритеріальне оптимальне оперативне управління електрозабезпеченням об’єктів з фотоелектростанціями та накопичувачами енергії.

This work contains the description of the proposed control system which provides multi-criteria optimal operative control of electric power supply for objects with photovoltaic power plants and grid energy storage.
Keywords: інтелектуальне керування; фотоелектростанція; накопичувач енергії; система електрозабезпечення; intellectual control; electric power system; photovoltaic power plant; grid energy storage; кафедра електропостачання і енергоменеджменту