Розмірні ланцюжки та бази для відліку розмірів - Люлька, Дмитро Миколайович; Верхола, Арнольд Павлович (My University, 2000)
Для виготовлення деталі дуже важливо, щоб на її кресленні були нанесені розміри не лише для того, щоб відтворити її геометричні форми, але й для її технологічно правильного виготовлення. To manufacture items very important that its drawing dimensions were applied not only to reproduce its geometric form, but also for its proper fabrication technology.
Keywords: креслення; drawing; деталь; detail; розмір; size; площина; plane; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування