Продукти для шкільного харчування - Пешук, Людмила Василівна; Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Пампура, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Сабадаш, Петро Миколайович; Демчук, Олександр Анатолійович (My University, 2008)
У статті запропоновано способи виробництва продуктів для шкільного харчування, при використанні розроблених рецептур і технологій виробництва, що призводить до отримання стабільних за якістю продуктів, які відповідають вимогам діючих нормативних документів. The article suggests ways to produce food for school meals, using recipes developed and technologies, leading to a stable quality products that meet the requirements of the applicable regulations.
Keywords: паштетні ковбаси; м’ясо птиці; шкільне харчування; напівфабрикати; pashtetni sausage; poultry; school meals; prepared food; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів