Пешук, Людмила ВасилівнаКлименко, Михайло МиколайовичПасічний, Василь МиколайовичХіврич, Борис ІвановичПампура, Тетяна ВікторівнаТимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаСабадаш, Петро МиколайовичДемчук, Олександр Анатолійович2013-10-242013-10-242008Продукти для шкільного харчування / Л. В. Пешук, М. М. Клименко, В. М. Пасічний та ін. // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. - 2008. – С. 21–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10590У статті запропоновано способи виробництва продуктів для шкільного харчування, при використанні розроблених рецептур і технологій виробництва, що призводить до отримання стабільних за якістю продуктів, які відповідають вимогам діючих нормативних документів. The article suggests ways to produce food for school meals, using recipes developed and technologies, leading to a stable quality products that meet the requirements of the applicable regulations.otherпаштетні ковбасим’ясо птицішкільне харчуваннянапівфабрикатиpashtetni sausagepoultryschool mealsprepared foodкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПродукти для шкільного харчуванняArticle