Створення грунтово-водо-водяних теплообмінників для теплонасосних технологій теплопостачання приміщень - Басок, Борис Іванович; Коба, Андрій Романович; Недбайло, Олександр Миколайович; Ткаченко, М. В.; Хибина, Марина Анатоліївна; Бєляєва, Тетяна Геннадіївна; Тесля, Анатолій Іванович; Луніна, А. О. (My University, 2012)
Представлено методику проектування та створення дослідних зразків ґрунтово-водо-водяних теплообмінників у спеціальному виконанні, що входять до складу теплонасосної системи теплопостачання частини приміщень адміністративного корпусу Інституту технічної теплофізики НАН України.
Keywords: енергозбереження; energy efficiency; теплообмінник; heat exchanger; тепловий насос; heat pump; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки