Кирган, Уляна ВікторівнаКоваль, Тетяна ВолодимирівнаЄвтушенко, Олег ОлександровичШаповаленко, Олег Іванович2014-02-282014-02-282010Дослідження нового способу введення меляси / У. В. Кирган, Т. В. Коваль, О. О. Євтушенко, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : тези доп. 76-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 12 – 13 квітня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 2. – С. 161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12889В основу тезис доповіді покладено дослідження нового способу введення меляси, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу і покращити екологічну ситуацію. At the heart of abstract is using the new method of molasses introduction that allows to reduce the energy intensity of the process and to improve ecological situation.otherмелясагранулюванняmolassesgranulateкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження нового способу введення мелясиThesis