Аналіз президентських та парламентських альтернативних законопроектів про внесення змін до Конституції України - Рудик, Петро Андрійович (My University, 2004)
У статті з позицій сучасних конституційних принципів аналізуються положення президентських і парламентських альтернативних законопроектів про внесення змін до Конституції України, розкривається зміст їхніх тотожних і відмінних положень. The article from the standpoint of modern constitutional principles analyzed the position of presidential and parliamentary alternative draft laws amending the Constitution of Ukraine, revealed the contents of their identical and different provisions.
Keywords: парламентські законопроекти; Конституція України; президентські законопроекти; parliamentary bills; Constitution of Ukraine; presidential bills; кафедра економіки і права