Кавітаційна стійкість керамічних матеріалів - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Кавун, Віталій Петрович (My University, 2009)
У статті наведені результати досліджень кавітаційно-ерозійної стійкості конструкційної кераміки. Встановлено, що процес її руйнування має циклічний характер і визначається коефіцієнтами інтенсивності навантаження і критичною міцністю потужності деформації. The results of researches of cavitation-erosive firmness of construction ceramics are resulted in the article. It is proved that the process of its destruction has cyclic character and consernes by the coefficients of intensity of loading and critical durability of power deformation.
Keywords: інтенсивність навантаження; intensity of the loading; кавітаційна стійкість; керамічні матеріали; cavytation firmness; ceramic materials; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв