Зарубіжний досвід форм державної підтримки суб’єктів малого підприємництва - Вовк, Анастасія Володимирівна (My University, 2014)
Мале підприємництво — дуже тонкий та чутливий сектор економіки, який є найуразливішим для таких несприятливих чинників, як фінансові труднощі, циклічні коливання, інфляція, податковий тиск тощо.
Keywords: зарубіжний досвід; державна підтримка; мале підприємництво; зарубежный опыт; государственная поддержка; малое предпринимательство; international experience; state support; small business