Дорохович, Вікторія Віталіївна2015-12-162015-12-162012Дорохович, В. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та фенілкетонурію / В. В. Дорохович // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 253-255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22008Ґрунтуючись на результатах проведених досліджень розроблено та затверджено 20 рецептур на печиво, кекси, бісквіти. Новизна технічних рішень підтверджена 8 патентами України. Based on the results of the studies developed and approved 20 recipes for cookies, muffins, biscuits. The novelty of technical solutions is confirmed by 8 patents of Ukraine.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівборошняні кондитерські виробицеліакіяінноваційні технологіїbakers productsceliac diseaseinnovative techniquesІнноваційні технології борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та фенілкетонуріюOther