Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та фенілкетонурію - Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2012)
Ґрунтуючись на результатах проведених досліджень розроблено та затверджено 20 рецептур на печиво, кекси, бісквіти. Новизна технічних рішень підтверджена 8 патентами України. Based on the results of the studies developed and approved 20 recipes for cookies, muffins, biscuits. The novelty of technical solutions is confirmed by 8 patents of Ukraine.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; борошняні кондитерські вироби; целіакія; борошно безглютенове; bakers products; celiac disease