Особливості формування собівартості переробних підприємств - Кудренко, Наталія Володимирівна (My University, 2013)
Переробна промисловість є однією з основних складових агропромислового комплексу України, яка більше ніж на 50 % залежить від стану та перспектив розвитку сільського господарства, зокрема галузі рослинництва та тваринництва. Manufacturing is a major component of agriculture of Ukraine, which is more than 50% dependent on the state and prospects of development of agriculture, including crop and livestock production.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; собівартість; переробні підприємства; розвиток сільського господарства; cost; processing enterprises; development of agriculture