Експорт вугілля та продукції гірничної промисловості з Лівобережної України наприкінці XIX - початку XX ст. - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2006)
Наукове дослідження присвячене розвитку вугільної промисловості в Лівобережній Україні на зламі двох століть і експорту продукції переробної промисловості. Введено до наукового обігу нові факти.
Keywords: експорт; ембарго; вугілля; сировина; підприємства; копальні; экспорт; эмбарго; уголь; сырье; предприятия; шахта; рудники; export; embargo; coal; raw materials; enterprises; mines; mine; кафедра гуманітарних дисциплін