Мельник, Оксана ЮріївнаКовбаса, Володимир МиколайовичКовалевська, Єлизавета Іванівна2013-03-112013-03-112003Мельник, О. Ю. Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. : тези доп. - 2003. – С. 103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6790Вплив цукру на в’язкість клейстерів досліджували на прикладі 6%-их клейстерів модифікованих крохмалів і встановили, що при збільшенні кількості додавання цукру в’язкість клейстерів зменшувалася. The influence of sugar on the viscosity of the paste were studied on the example of 6% paste them modified starches and found that as the number of added sugar paste viscosity decreased.uk-UKмодифікований крохмальреологічні властивостіцукорклейстерструктуроутвореннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmodification starchesrheological propertiessugarpastestructuringВплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалівArticle