Бражник, Н. М.Фалендиш, Наталія ОлексіївнаТерлецька, Віта АльбертівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2013-03-042013-03-042011Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці / Н. М. Бражник, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. А. Сильчук // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011р, частина перша. / Мін-во освіти і науки, молоді і спорту України, Харківський державний університет харчування і торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6709Робота присвячена дослідженню впливу додаткової сировини на тривалість зберігання свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці. Шляхом експериментальних досліджень встановлено, що додавання додаткової сировини сприяє подовженню зберігання свіжості хліба та покращенню його органолептичних показників.uk-UKдиспергуваннячерствінняекструдатвітамінибілокамінокислотадиспергированиечерствениеэкструдатвитаминыбелокаминокислотаdispersionhardeningextricatevitaminsproteinamino acidкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівШляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениціArticle