Оренда землі як перспектива ефективного землекористування - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2003)
Висвітлено особливості оренди земель в агроформуваннях ринкового типу. Визначено переваги, недоліки, причини та фактори, під впливом яких відбувається її розвиток. Проаналізовано структурні зміни у формах власності на землю

The thesis reflected the peculiarities of land rent in the market ownership forms. The advantages and disadvantages as well as reasons and factors of the land rent development were determined in the work. Structural changes in the land property forms were also analyzed
Keywords: кафедра економіки і права; орендні земельні відносини; земельна частка (пай); земельна ділянка; орендна плата; грошова оцінка земель; застава права оренди земель; rental land relations; land shores; land; rental payment (rent); pecuniary valuation of land; security in land rent authority