Необхідність контролю якості блендів зернової кави - Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Іванченко, Михайло Георгійович (My University, 2019)
В роботі доведено необхідність контролю якості блендів зернової кави.
Keywords: зернова кава; бленд; контроль якості; grain coffee; blend; quality control; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції