Роман, Тетяна ОлександрівнаДейниченко, Людмила ГригорівнаІванченко, Михайло Георгійович2021-09-152021-09-152019Роман, Т. О. Необхідність контролю якості блендів зернової кави / Т. О. Роман, Л. Г. Дейниченко, М. Г. Іванченко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 95–96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35223В роботі доведено необхідність контролю якості блендів зернової кави.otherзернова каваблендконтроль якостіgrain coffeeblendquality controlкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНеобхідність контролю якості блендів зернової кавиThesis