Деякі шляхи зниження матеріаломісткості продукції в харчовій промисловості - Жужукіна, Наталія Іванівна; Кошелюк, С. А.; Росляк, Сергій Петрович (My University, 1983)
Вдосконалення форм організації виробництва в об'єднаннях. Аналіз рівня трудомісткості в харчовій промисловості. Вплив науково-технічного прогресу на рівень матеріаломісткості. Improving the forms of production organization in associations. Analysis of the level of complexity of the food industry. The impact of scientific and technological progress to the level of material consumption.
Keywords: розвиток; концентрація; харчова промисловість; progress; concentration; food processing industry; кафедра економіки і права