Жужукіна, Наталія ІванівнаКошелюк, С. А.Росляк, Сергій Петрович2014-12-042014-12-041983Жужукіна, Н. І. Деякі шляхи зниження матеріаломісткості продукції в харчовій промисловості / Н. І. Жужукіна, С. А. Кошелюк, С. П. Росляк // Эффективное использование материальных и топливно-энергетических ресурсов. – 1983. - С. 1-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19034Вдосконалення форм організації виробництва в об'єднаннях. Аналіз рівня трудомісткості в харчовій промисловості. Вплив науково-технічного прогресу на рівень матеріаломісткості. Improving the forms of production organization in associations. Analysis of the level of complexity of the food industry. The impact of scientific and technological progress to the level of material consumption.otherрозвитокконцентраціяхарчова промисловістьprogressconcentrationfood processing industryкафедра економіки і праваДеякі шляхи зниження матеріаломісткості продукції в харчовій промисловостіArticle