Дулька, Ольга СтепанівнаПрибильський, Віталій Леонідович2024-06-192024-06-192024Дулька, О. Екологічна складова стратегії сталого розвитку у технологіях комбучі / О. Дулька, В. Прибильський // Європейські виміри сталого розвитку : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43533Проаналізовано перспективу впровадження безвідходних технологій при використанні консорціуму Medusomyces giseviiThe prospect of implementing waste-free technologies using the Medusomyces gisevii consortium was analyzedukферментовані безалкогольні напоїчайний грибMedusomyces giseviiекологічністьбезвідходні технологіїnon-alcoholic fermented drinkskombuchaenvironmental friendlinesswaste-free technologiesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиЕкологічна складова стратегії сталого розвитку у технологіях комбучіThesishttps://orcid.org/0000-0002-9878-5998https://orcid.org/0000-0003-4126-6721