Перспективи використання насіння кунжуту для збагачення продуктів харчування - Павлюченко, Олена Станіславівна; Шиш, Наталія Ігорівна (My University, 2019)
Проаналізовано шляхи використання насіння кунжута для збагачення продуктів харчування. Ways of using sesame seeds for food enrichment are analyzed.
Keywords: насіння кунжуту; продукція харчування; якість; oat flakes; sugar cookies; quality; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції