Павлюченко, Олена СтаніславівнаШиш, Наталія Ігорівна2023-03-142023-03-142019Павлюченко, О. С. Перспективи використання насіння кунжуту для збагачення продуктів харчування / О. С. Павлюченко, Н. І. Шиш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доповідей VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39148Проаналізовано шляхи використання насіння кунжута для збагачення продуктів харчування. Ways of using sesame seeds for food enrichment are analyzed.otherнасіння кунжутупродукція харчуванняякістьoat flakessugar cookiesqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання насіння кунжуту для збагачення продуктів харчуванняThesis