Аналіз впливу відпрацьованих автомобільних газів на стан атмосферного повітря в густонаселених районах - Архіпова, Галина Іванівна; Ткачук, І. С.; Глушков, Є. І. (My University, 2011)
Розглянуто питання захисту атмосферного повітря є густонаселених пунктах від негативного впливу відпрацьованих автомобільних газів. Запропоновано способи мінімізації антропогенного впливу на довкілля в урбокомплексах: вдосконалення процесу технічного обслуговування та забезпечення автомобільної галузі, викорис¬тання високоякісних та альтернативних видів палива, розвиток та автоматизація системи управління тран¬спортним, потоком. The article discussed about protection of air in settlements, from the negative impact of automobile exhaust gases. We propose ways to minimize the human impact on the environment in some inhabited locality: one of them is the improvement of maintenance and road sectors, used of high-quality and alternative fuels, development and Automate the mana
Keywords: автомобільний транспорт; motor transport; сажа; важкі метали; паливо; чадний газ; soot; heavy metals; fuel; carbon monoxide; кафедра екології та екоменеджменту