Літушко, Іванна БорисівнаКороткий, Андрій ВолодимировичРоманов, Олексій ВасильовичРоманова, Зоряна Миколаївна2016-06-212016-06-212016Галотаніни – стабілізуюча добавка майбутнього / Іванна Літушко, Андрій Короткий, Олексій Романов, Зоряна Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 238.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23682Було проведення дослідження впливу Галотанінів, а саме продуктів Brewtan, одержаних з деревини Галового дерева (Rhus semialata) екстракцією на колоїдну стійкість пива. It was the study of influence Halotaniniv, namely Brewtan product, derived from wood gallic tree (Rhus semialata) extraction on the colloidal stability of beer.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствагалотанінстійкість пивапомутнінняефіриколоїдна стійкістьпивоhalotaninstability beer turbidityesterscolloidal stabilitybeerГалотаніни – стабілізуюча добавка майбутньогоOther