Органічне дитяче харчування - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2025)
Органічні продукти повинні відповідати суворим вимогам, включаючи відсутність штучних добрив, ГМО та обмежене використання пестицидів. Висвітлено основних виробників органічного дитячого харчування на українському ринку, таких як «Агрофірма «Поле» (ТМ «Малятко»), «Органічна молочна компанія» (ТМ «Гармонія») та ТОВ Дніпропетровська продовольча компанія «Вайз» (ТМ «Ням-Ням» та «Detka.am Organik»), демонструючи динамічний розвиток цього сегменту ринку. Organic products must meet strict requirements, including the absence of artificial fertilizers, GMOs, and limited use of pesticides. The main manufacturers of organic baby food on the Ukrainian market are highlighted, such as Agrofirma Pole (TM Maliatko), Organic Dairy Company (TM Harmoniya), and LLC Dnipropetrovsk Food Company Vise (TM Nyam-Nyam and Detka.am Organik), demonstrating the dynamic development of this market segment.
Keywords: кафедра технології консервування; органічне дитяче харчування; здоров'я дитини; органічні продукти; безпека харчування; organic baby food; child health; organic products; food safety