Пошук альтернативних джерел цукровмісної сировини - Шейко, Таміла Володимирівна; Ткаченко, Сергій Володимирович; Смоленський, В. Б.; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2014)
Сучасні тенденції розвитку ринку харчових продуктів дієтичного призначення характеризуються зростанням попиту населення на цукрозамінники. Які, в свою чергу, поділяються на синтетичні і природні.. Modern trends in the food dietary purposes characterized by rising demand for sweeteners. Which, in its turn, are divided into synthetic and natural.
Keywords: цукрозамінники; хлібопекарські виробництва; цукровмісна сировина; sweeteners; baking production; sugar-containing raw materials; кафедра технології цукру і підготовки води