Шейко, Таміла ВолодимирівнаТкаченко, Сергій ВолодимировичСмоленський, В. Б.Хомічак, Любомир Михайлович2014-10-312014-10-312014Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві / Т. В. Шейко, С. В. Ткаченко, В. Б. Смоленський, Л. М. Хомічак // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 192.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17870Сучасні тенденції розвитку ринку харчових продуктів дієтичного призначення характеризуються зростанням попиту населення на цукрозамінники. Які, в свою чергу, поділяються на синтетичні і природні.. Modern trends in the food dietary purposes characterized by rising demand for sweeteners. Which, in its turn, are divided into synthetic and natural.otherцукрозамінникихлібопекарські виробництвацукровмісна сировинаsweetenersbaking productionsugar-containing raw materialsкафедра технології цукру і підготовки водиПошук альтернативних джерел цукровмісної сировиниOther