Ковальчук, Світлана СтепанівнаДочинець, Інга ВікторівнаСтахурська, Лілія Вацлавівна2020-04-062020-04-062020Ковальчук, С. С. Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності / С. С. Ковальчук, І. В. Дочинець, Л. В. Стахурська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 294.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30984Охарактеризовано відродження приватного виробництва, що дозволить виготовляти оригінальні вишукані алкогольні напої та діяльність так званих «крафтових» виробництв, котрі виробляють якісну продукцію невеликими партіями. The revival of private production is characterized, which will allow to produce original refined alcoholic beverages and the activity of the so-called "craft" production, which produce quality products in small batches.розвитокіндустрія гостинностіінноваційні продуктивиробництвоалкогольні напоїфермерські господарстваготельно-ресторанні комплексиdevelopmenthospitality industryinnovative productsproduction, alcoholic beveragesfarmshotel and restaurant complexesкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинностіThesis