Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності - Ковальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна (My University, 2020)
Охарактеризовано відродження приватного виробництва, що дозволить виготовляти оригінальні вишукані алкогольні напої та діяльність так званих «крафтових» виробництв, котрі виробляють якісну продукцію невеликими партіями.
Keywords: крафтове виробництво алкоголю; індустрія гостинності; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра готельно-ресторанної справи