Нінікало, Марія ОлексіївнаПушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина Львівна2014-12-032014-12-032014Нінікало, М. Піноутворююча здатність десертів з використанням ГФС / Марія Нінікало, Ольга Пушка, Ірина Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 452-453.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18983Харчування сучасних людей відіграє важливу роль у формуванні їх здорового способу життя, забезпечуючи організм основними та незамінними харчовими речовинами, мінорними компонентами їжі та енергії. Вирішити проблему раціонального харчування можна шляхом створення низькокалорійних продуктів або зменшенням енергетичної цінності. Dining modern humans plays an important role in the formation of a healthy lifestyle by providing basic and essential body nutrients, minor components of food and energy. Solve the problem of nutrition possible by creating low-energy products or decrease the value.uk-UKдесертираціональне харчуванняцукрозамінникиdessertsbalanced dietsweetenersкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПіноутворююча здатність десертів з використанням ГФСOther