Спортивні ігри як засіб вдосконалення координаційних здібностей здобувачів вищих навчальних закладів - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2026)
В статті висвітлені спортивні ігри як засіб вдосконалення координаційних здібностей здобувачів вищих навчальних закладів. Доведено ефективні засоби вдосконалення координаційних здібностей є застосування спортивних ігор, адже задіяні різні групи м’язів, покращуються рухові навички, розвивається фізична витривалість, сила та стимулюється нервова система до активної роботи здобувачів освіти.
Keywords: кафедра фізичного виховання; спортивні ігри; координаційні здібності; sports games; coordination abilities