Передумови формування патріотичного виховання студентської молоді - Михонік, Лариса Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2013)
В матеріалах тез розглянуто роль вищого навчального закладу у формуванні патріотичної свідомості молоді. Представлено роботу, що проводиться зі студентами на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для виховання у студентів поваги до Батьківщини, мови, історії та своєї професії. The materials theses examined the role of higher education in the formation of patriotic consciousness of young people. Presented by the work being carried out with the students at the department of technology of baking and pastry for the education of the students respect for the country, language, history and their profession.
Keywords: заклад вищої освіти; патріотичне виховання; студентство; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів