Сидор, Ярина Юріївна2022-05-112022-05-112022Сидор, Я. Ю. Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 8 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів бродіння і доброджування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярина Юріївна Сидор ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2022. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37436кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивосуслодріжджібродіннядоброджуванняциліндро-конічний бродильний апаратпивофільтраціяПроект бродильного відділення пивзаводу потужністю 8 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів бродіння і доброджуванняOther