Шроль, Єва Петрівна2024-07-082024-07-082024Шроль, Є. П. Проект цеху переробки винограду для виробництва червоних ординарних сухих вин підвищеної якості з використанням альтернативних способів витримки потужністю 1 тис. т. винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Шроль Єва Петрівна ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2024. – 50 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43894ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноград Бастардо Магарачськийвиноград Каберне Дорсаальтернативні способи витримкидубова клепкатехнологічна схемачервоні винаПроект цеху переробки винограду для виробництва червоних ординарних сухих вин підвищеної якості з використанням альтернативних способів витримки потужністю 1 тис. т. винограду за сезонOther