Мачужак, Марія МихайлівнаБабич, Ірина МихайлівнаБондар, Микола Васильович2024-10-072024-10-072024Мачужак, М. Сорти винограду в українському Кагорі / М. Мачужак, І. Бабич, М. Бондар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 208https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44947Метою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.The purpose of the research was scientific substantiation and improvement of the technology of Kahor type wines from grape varieties grown in the Zakarpattia region.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадесертні винавиноградвиноматеріалиdessert winesgrapeswine materialsСорти винограду в українському КагоріThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062https://orcid.org/0000-0002-1904-1211