Сорти винограду в українському Кагорі - Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович (My University, 2024)
Метою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; Кагор; вино Закарпаття