Олійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичЧуприна, Наталія Вікторівна2015-02-172015-02-172014Олійник, С. І. Застосування альмандину у водоочищенні під час виробництва алкогольних та безалкогольних напоїв / С. І. Олійник, В. Л. Прибильський, Н. В. Чуприна // Наукові праці ОНАХТ. — 2014. — Вип. 46, Т. 2. – С. 227–230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19440Досліджено та встановлено ефективність застосування фільтрувального природного мінералу альмандину під час фільтрування води, що дасть змогу забезпечити високу якість води підготовленої та готової продукції на її основі.uk-UKпідготовлена водафільтруванняводоочищеннянапоїтехнологічні параметриефективністьподготовленная водафильтрацияводоочистканапиткитехнологические параметрыэффективностьprepared waterfiltrationwater treatmentbeveragethe technological parametersefficiencyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗастосування альмандину у водоочищенні під час виробництва алкогольних та безалкогольних напоївArticle