Застосування альмандину у водоочищенні під час виробництва алкогольних та безалкогольних напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Чуприна, Наталія Вікторівна (My University, 2014)
Досліджено та встановлено ефективність застосування фільтрувального природного мінералу альмандину під час фільтрування води, що дасть змогу забезпечити високу якість води підготовленої та готової продукції на її основі.
Keywords: підготовлена вода; фільтрування; водоочищення; напої; технологічні параметри; ефективність; подготовленная вода; фильтрация; водоочистка; напитки; технологические параметры; эффективность; prepared water; filtration; water treatment; beverage; the technological parameters; efficiency; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства