Свинтак, Валерія ОлегівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Свинтак, В. Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату / В. Свинтак, О. Тищенко, С. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45448У тезах розглянуто питання часткової заміни борошна пшеничного у рецептурі бісквітних напівфабрикатів нетрадиційною сировиною, а саме сливовим порошком.Theses consider the issue of partial replacement of wheat flour in the recipe of semi-finished biscuits with non-traditional raw materials, namely plum powder.ukкондитерські виробибісквітні напівфабрикатисливовий порошокconfectionerybiscuit semi-finished productsplum powderкафедра експертизи харчових продуктівДослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикатуThesishttps://orcid.org/0000-0001-9383-1898https://orcid.org/0000-0001-7554-0827