Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату - Свинтак, Валерія Олегівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто питання часткової заміни борошна пшеничного у рецептурі бісквітних напівфабрикатів нетрадиційною сировиною, а саме сливовим порошком.

Theses consider the issue of partial replacement of wheat flour in the recipe of semi-finished biscuits with non-traditional raw materials, namely plum powder.
Keywords: кондитерські вироби; бісквітні напівфабрикати; сливовий порошок; confectionery; biscuit semi-finished products; plum powder; кафедра експертизи харчових продуктів