Силка, Ірина МиколаївнаМатиящук, Олена ВолодимирівнаЧарна, Аліна Русланівна2024-11-052024-11-052021Силка, І. М. Формування асортименту цукристих кондитерських виробів у закладах ресторанного господарства / І. М. Силка, О. В. Матиящук, А. Р. Чарна // Інтернаука. – 2021. – № 8. – С. 46–48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45346Розглянуто класичні та сучасні технологі цукристих кондитерських виробів у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства. Визначено харчову цінність пастильних виробів та основні етапи їх приготування. Встановлено значення фізико-хімічних показників якості та проведена органолептична оцінка пастильних виробів.Classical and modern technologies of sugar confectionery in specialized restaurants are considered. The nutritional value of pastille products and the main stages of their preparation are determined. The value of physicochemical quality indicators was established and organoleptic evaluation of prototypes of pastille products was performedukпастилафруктозастевіяпюре яблучне та малиновекунжуткедровий горіххарчова цінністьlozengefructosesteviaapple and raspberry pureesesamepine nutnutritional valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФормування асортименту цукристих кондитерських виробів у закладах ресторанного господарстваArticlehttps://orcid.org/0009-0002-3477-3186https://orcid.org/0000-0002-2867-7414