Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107199) - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2016)
Кисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовуються імбир, кориця, духмяний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, cinnamon, allspice and pepper.
Keywords: кисломолочна паста; dairy; прянощі; spices; кафедра технології молока і молочних продуктів