Критерії вибору компанії-партнера для експлуатації інформаційних систем - Заінчковська, Ірина (My University, 2014)
Підприємства, які упровадили інформаційні системи ERP до нинішнього економічного спаду, в даний час стикаються з серйозною дилемою: як підвищити ефективність функціонування ERP-систем, одночасно знижуючи експлуатаційні витрати і кількість персоналу? В умовах, коли прибутковість скорочується, а конкуренція посилюється, управлінці, що приймають рішення, звертаються до ERP-систем як засобу, який може забезпечити їх підприємствам переваги. Тому підприємствам необхідно навчитися генерувати більший результат від своїх ERP-систем з меншою кількістю ресурсів. Companies that has introduced ERP information system to the current economic downturn, is now facing a serious dilemma: how to increase the efficiency of the ERP-systems, while reducing operating costs and staffing? At a time when profitability is shrinking and competition increases, managers, decision makers are turning to ERP-systems as a tool that can provide their businesses the benefits. Therefore, companies must learn to generate greater results from their ERP-systems with fewer resources.
Keywords: експлуатація; інформаційні системи; партнер; exploitation; information system; partner