Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2014-05-202014-05-202014Пешук, Л. В. Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Обладнання та технології харчових виробництв: тематичний збірник наукових праць. – Донецьк, 2014. – Вип. 32. – С. 171-180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14429В даній статті встановлено та обґрунтовано, що додавання грибної сировини до 35% не змінює органолептичні показники розроблених м’ясопродуктів. This article is installed and grounded that adding mushroom raw materials up to 35% not change organoleptic indicators of the developed products.otherгливишеїтакекультивовані грибипечериціoyster mushroomssetakacultivated mushroomsmushroomsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктахArticle