Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна (My University, 2014)
В даній статті встановлено та обґрунтовано, що додавання грибної сировини до 35% не змінює органолептичні показники розроблених м’ясопродуктів. This article is installed and grounded that adding mushroom raw materials up to 35% not change organoleptic indicators of the developed products.
Keywords: гливи; шеїтаке; культивовані гриби; печериці; oyster mushrooms; setaka; cultivated mushrooms; mushrooms; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів