Взаємовплив показників фізичної достатності та економічної доступності основних продуктів харчування в Україні - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2014)
В роботі розглянуто характер взаємовпливу кількісних характеристик продовольчої безпеки: показників фізичної достатності та економічної доступності основних продуктів харчування. Проведений порівняльний аналіз на основі коефіцієнтів кореляції. In work nature of interference of quantitative characteristics of food security is considered: indicators of physical sufficiency and economic availability of the main food. The comparative analysis on the basis of correlation coefficients is carried out.
Keywords: фізична достатність; економічна доступність; продукти харчування; індикатори; physical sufficiency; economic availability; food; indicators; кафедра економіки праці та менеджменту