Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна2015-05-142015-05-142014Лисенко, О. А. Взаємовплив показників фізичної достатності та економічної доступності основних продуктів харчування в Україні / О. А. Лисенко // Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія / Кер. авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К. : Кондор-Видавництво, 2014. – С. 80-100.978-617-7278-15-2https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20391В роботі розглянуто характер взаємовпливу кількісних характеристик продовольчої безпеки: показників фізичної достатності та економічної доступності основних продуктів харчування. Проведений порівняльний аналіз на основі коефіцієнтів кореляції. In work nature of interference of quantitative characteristics of food security is considered: indicators of physical sufficiency and economic availability of the main food. The comparative analysis on the basis of correlation coefficients is carried out.фізична достатністьекономічна доступністьпродукти харчуванняіндикаториphysical sufficiencyeconomic availabilityfoodindicatorsкафедра економіки праці та менеджментуВзаємовплив показників фізичної достатності та економічної доступності основних продуктів харчування в УкраїніBook chapter