Шидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна ІванівнаОгороднійчук, Олена Юріївна2013-11-052013-11-052013Шидловська, О. Б. Органічне харчування – новий трент XXI століття / О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, О. Ю. Огороднийчук // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : II Всеукр. наук.-практ. конф.; Тез.доп. – К.: НУХТ, 2013. – С. 96-98https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11028Наведені результати дослідження виробництвва та застосування органічних продуктів в світі та в Україні. The results of the study and use of organic products in the world and in Ukraine.uk-UKорганічні продуктиorganic foodsбіопродукціяbiological productsземлеробствоagricultureкафедра готельно-ресторанної справиОрганічне харчування – новий тренд XXI століттяThesis