Органічне харчування – новий тренд XXI століття - Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Огороднійчук, Олена Юріївна (My University, 2013)
Наведені результати дослідження виробництвва та застосування органічних продуктів в світі та в Україні. The results of the study and use of organic products in the world and in Ukraine.
Keywords: органічні продукти; organic foods; біопродукція; biological products; землеробство; agriculture; кафедра готельно-ресторанної справи