Спосіб охмеління пива (Патент № 70738) - Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович (My University, 2004)
Спосіб охмеління пива включає внесення у сусло хмелю. Частина норми хмелю попередньо ізомеризується ультразвуком протягом 5-10 хвилин і вноситься у пиво після головного бродіння. A method for beer hopping involves bringing in hops into the wort. A part of hops rate is previously isomerized by ultrasound for 5-10 minutes and is brought into the beer after the main fermentation.
Keywords: хміль; обробка; ультразвук; пиво; кафедра фізики та професійної безпеки; hор; treatment; ultrasonic; beer; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства