Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаМелетьєв, Анатолій Євгенович2013-07-022013-07-022004Патент 70738 A України, МПК7 C12C 3/00 (2006). Спосіб охмеління пива / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв. – № 20031212469 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8667Спосіб охмеління пива включає внесення у сусло хмелю. Частина норми хмелю попередньо ізомеризується ультразвуком протягом 5-10 хвилин і вноситься у пиво після головного бродіння. A method for beer hopping involves bringing in hops into the wort. A part of hops rate is previously isomerized by ultrasound for 5-10 minutes and is brought into the beer after the main fermentation.otherхмільобробкаультразвукпивокафедра фізикиhорtreatmentultrasonicbeerкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб охмеління пива (Патент № 70738)Other