Зміст і призначення виробничої програми підприємства - Шматкова, Галина Карпівна; Коцюба, М. В. (My University, 2013)
Основне призначення кожного промислового підприємства полягає у виробництві продукції, виконанні робіт або надання послуг.
Keywords: виробнича програма підприємства; виробництво продукції; планування діяльності підприємства; производственная программа предприятия; производство продукции; планирование деятельности предприятия; production program of enterprise; manufacturing products; planning of the company