Дослідження впливу профілактичних заходів на ризики травмування на виробництві - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Водяник, А. О. (My University, 2013)
В роботі наведено результати дослідження методів впливу профілактичних заходів з охорони праці на ризик травмування на виробництві. Розглянуто два методи: метод головних компонент та регресійного аналізу, які можуть використовуватись при наявності статистичної інформації, котра прямо чи опосередковано може стосуватися профілактичних заходів, а саме – отримання статистичних моделей впливу профілактичних заходів на ризик травмування. In this paper the results of a study of methods of prevention measures on health risks of injury in the workplace. Two methods: the method of principal components and regression analysis, which can be used in the presence of statistical information, which directly or indirectly relate to preventive measures - namely, a statistical model of prevention measures at the risk of personal injury.
Keywords: виробничий травматизм; профілактика; охорона праці; ризик травмування; заходи; Industrial injuries; prevention measures; labor рrotection; risk of injury.; кафедра екології та екоменеджменту