Литвиненко, Олександр АнатолійовичКлюк, Олександр ДмитровичНекоз, Олександр Іванович2014-06-262014-06-262013Литвиненко, О. А. Прогресивна технологія приготування розчинів для посолу м’яса / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м 'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. - К. : НУХТ, 2013. - C. 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15637У статті наведено технологічні режими приготування та здійснення посолу мясної сировини іззастосуванням аппарату, що використовує явище гідродинамічної кавітації. The article presents technological modes of preparation and implementation of salting the meat raw apparatus using hydrodynamic cavitation phenomenon.otherін’єкторкавітаціямясна сировинарозсолinjectorcavitationmeat raw brineкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПрогресивна технологія приготування розчинів для посолу м’ясаOther