Прогресивна технологія приготування розчинів для посолу м’яса - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Клюк, Олександр Дмитрович; Некоз, Олександр Іванович (My University, 2013)
У статті наведено технологічні режими приготування та здійснення посолу мясної сировини іззастосуванням аппарату, що використовує явище гідродинамічної кавітації. The article presents technological modes of preparation and implementation of salting the meat raw apparatus using hydrodynamic cavitation phenomenon.
Keywords: ін’єктор; кавітація; мясна сировина; розсол; injector; cavitation; meat raw brine; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв