Виробництво комбікормів з використанням біологічно-активних речовин - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович (My University, 2007)
В тезах наведено інформацію про біологічно-активні речовини. В основу тез доповіді покладено дослідження квіткового пилку, що дозволяє покращити якість продукції тваринного походження. In the abstracts was produced information about bio-active substances. At the heart of abstract is farina researching that allows improving quality of animal production.
Keywords: комбікорм; квітковий пилок; mixed feed; farina; кафедра технології зберігання і переробки зерна