Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-09-232013-09-232003Вашека, О. М. Збагачення вершкового масла порошком моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2003. – № 16. – С. 261–267.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9878У статті розглянуто можливість отримання високо вітамінізованого вершкового масла шляхом додавання до нього порошку із моркви. Вивчено вплив добавки на структурно-механічні властивості масла.otherвершкове маслопорошок із морквитехнологія збагаченняструктура масласливочное маслопорошок из морковитехнология обогащенияструктура сливочного маслаbuttercarrot powdertechnology of enrichmentstructural of butterкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівЗбагачення вершкового масла порошком морквиArticle