Лаптєва, Валентина ОлексіївнаХлобистова, Ольга Андріївна2013-09-302013-09-302001Лаптєва, В. О. До проблеми безпечності підприємств харчової промисловості України / В. О. Лаптєва, О. А. Хлобистова // Економіка природокористування і охорони довкілля - Київ : РВПС України НАН України, 2001. – С. 143-145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10008В даній статті запропоновано новий підхід до проблеми безпечності харчових і переробних підприємств. Наведено аналіз чинників, які являють собою загрозу не тільки для персоналу цих підприємств, але і для навколишнього середовища. Запропоновано створення «Програми забезпечення безпечності промислового підприємства» і наведено перелік основних заходів, які повинні бути відображені у цій програмі. В данной статье предложено новый подход к проблеме безопасности пищевых и перерабатывающих предприятий. In article proposals New Approach to safety food and processing enterprises. The analysis of the factors which pose a threat not only to the personnel of these companies , but also for the environment. Proposed " Program to ensure the safety of industrial enterprise " and lists the basic steps that should.otherшкідливі та небезпечні чинникипрограма забезпечення безпечностібезпечність промислових підприємствхарчова промисловістьджерело небезпекиharm and dancer factorsindustrial enterprise safetysecurinc of industrial enterprise safetyfood industryкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиДо проблеми безпечності підприємств харчової промисловості УкраїниArticle