Конструювання насосних установок з застосуванням ежекційних насосів. Основи напірного транспортування гідросуміші трубами - Ломейко, Олександр Петрович (My University, 2012)
У пропонованих статтях розглядаються принципи і методики конструювання і проектування гідроструминних насосів різного типу і призначення.
Keywords: гідравлічний транспорт; суміші; колоїди; напір; подача; робоче середовище; концентрація; всмоктування; hydraulic transport; mixtures; colloids; pressure; serve; working environment; concentration; suction; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології цукру і підготовки води