Дослідження процесу гранулювання паливних органічних решток - Осьмак, Олексій Олексійович; Серьогін, Олександр Олександрович (Наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 2006)
Досліджено процес збільшення насипної густини органічних відходів за рахунок їх гранулювання. Розглянуто основні етапи математичного моделювання процесу гранулювання органічних решток. The process of increasing the bulk density of organic waste through their granulation. The main stages of the mathematical modeling of granulation of organic residues.
Keywords: органічне паливо; fossil fuels; гранулювання; granulation; математичне моделювання; mathematical modeling; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту